paket arı

Trabzon Paket Arı Satışı

Paket Arıcılık

Türkiye nin ve Dünyanın  en  kaliteli  ve En şifalı Balı karadeniz Bölgesinde üretilmektedir.Bu ballar içerisinde Kestane Balı,Orman Gülü Balı,Ihlamur ve Anzer Yaylasında Üretilen Anzer Balı diye Bildiğimiz Ballar Yer Almaktadır,Amatör  Olarak veya Profösyönel  Olarak Arıcılık Yapan  Arıcılarımızın ,Erken İlkbahara ,Arı Mevcudu Yüksek , Arı Kolonileri ile  bal mevsimine girmeleri gerekmektedir.

paket arı

Karadeniz Bölgesinin  iklim ve Florasını Göz önüne Alacak Olursak ,Arıcılarımızı Meşakatli Bir Mevsim Beklemektedir.Türkiyede Arı Ölümlerinin  En sık Yasandıgı Bölgelerden Birisidir  Karadeniz,Bunun Baslıca Sebeplerinden Biride  Sis ve Nem … Arı Kesınlıkle Soğuktan Ölmez veya Donmaz.

DİKKAT: Arıcılarımızın, Arı ölümlerinin Önüne Geçebilmesi İçin ,İlk başta  Arı Kovanlarımızı Kışlatmaya hazırlarken Yerden 30 cm yüksekliğe Koymamız  Lazım ,Bir diğer  Önemli Husus  ise Aşagıda Paylastıgım Kovanlardan Kullanmanız Lazım.

 

paket arı satısı

Alt Taban Tamamen Izgaralı

 

Bu şekil Kovanlarda, Kış Aylarında   Arılarınızın içerisinde,  nem  oranını en düşük seviye indirebilirsiniz.Arılarınızda Bulunan Cıta Sayılarını Oldukca  En Aza  indirmenizi tavsiye  ederim.

Buna İstinaden Karadenizde arıcılık yapan  arkadaslarımızın kestane ve orman gülü Balını Kaçırmamaları İçin ,Nisan Ayı İçerisinde ,Karadeniz Bölgesi Giresun,Ordu,Trabzon ve Batı Karadeniz Bölgesi Kastamonu,Zonguldak İnegöl, Sinop  Bölgelerine Paket Arıcılık Olarak Hızmet  vermekteyiz,Irklarımız,Karniyol ,Kafkas ve Anadolu Irkıdır,

Ek bir Ücret Ödemeden Arılarınızı Bulunduğunuz Bölgedeki İl ve İlçelerden Sizlere Teslim Etmekteyiz,Ana arıları Genç Olup hertürlü  Bakımları Yapılmıştır, Paket Arıcılık Hakkında Detaylı Bilgiye Sahıp Olmak İçin Linke Paket Arı Tıklayınız.

arı satısı

Related posts

5 thoughts on “Trabzon Paket Arı Satışı

  1. Sayin ceylan aricilik ben trabzonda baba meslegim olan ariciligi yillardir yapiyorum,heryil arilarimin %60 ni kaybediyordum bu araliksiz her yil ama sizin tavsiyelerinizi dinledim ,arilarimin kovanlarini oldugu gibi degistirdim ve 30 a 30 cm buyuklugunde kovanlarimin tabanina izgara vurdum yarisindan fazlasi acikti kisin bir kac defa kontrol ettim havalandirmali olan kovanlarim salkimini hic bozmamis ve ari olumlerim hic yoktu.dediginiz gibi ariyi olduren nem ve rutubetmis bunu yillar sonra anladim

  2. Merhaba bu yil 100 adet kovan arimdan 18 arim kaldi,olan arida bir veya iki ramka ari,bos kovanlarimi doldurmam gerekiyor,kestane balina calisiyorum..
    Nisanin ilk haftasi icin paket ari sparisi vermek istiyorum zamaninda teslim edilecekmi yardimci olurmusunuz

    • Mustafa bey öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum,Dağıtımlarımız paket arı spariş sıralamasına göre yapılacaktır,nisanın ilk haftası gönderimlerimiz olacaktır ,detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

  3. Sadece trabzon bolgesinemi ari satisi yapiyirsunuz,proje kapsaminda 70 ari kovan almak istiyorum,teslimat nasil olacak,zongudak eregli bolgesindeyim,teslimat yapilacakmi ,yoksa biz kendimizmi teslim alacagiz,bilgilendirirseniz sevenirim

  4. Merhaba yaklaşık4 yıldır amatör olarak arıcılık yapıyorum 30 kovan arıyla calısıyorum, buyıl paket arı olarak arı almak istiyorum,trabzon bölgesi için kafkas arısı guzel fakar ,cok yavaş geliştiği için karniyol arısını kullanmak istiyorum,ana arılarınız cok guzel kestane balında ortalama 20 kg bal aldım,yıne aynı sekılde karnıyol arısı ile devam etmek istiyorum,nısan 15 olarak 55 palet 7 çercevelik arı sparişi gectim,çalısmalarınızdan ötürü tesekkur ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir