Paket Arı

Paket Arı

Paket arı Erken İlk baharda Tüm bakımları yapılarak,Nisanın İlk haftası Spariş Sıralamasına Göre,Türkiyenin Her bir  bölgesine,Kendi Araçlarımızla Dağıtım Yapılır.

Neden Paket Arı ?

  1. Gelişimi geç olan (Kafkas) Arılarında veya Diğer Arı ırklarında Takviye Amaçlı Kullanılır.
  2. Karadeniz Bölgesinde Kestane Balına Girecek Arıcılarımızın ,Kestaneye Daha Güçlü Koloniler ile Girmesine Olanak Sağlar.
  3. Kışları Sert Geçen Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesinde, Kapalı yavru takviyesinde Bulunmak İçin ,Paket arı Kullanmaları  Daha Sağlıklı.
  4. Sepet Karakovan  ,Dökme arı  için Kullanılabilir.
  5. Arıcılığa Yeni Başlamak için  Bölgenize Uyumlu Arı Irkı İle yüksek verim elde  edebilirsiniz.
  6. Ana arı üretimi için Dokme Arı veya   Paket arı Kullanımı yaparsanız zamanında  ana arı  Elde  edebilirsiniz.
  7. İlk Bahar Bakımından Çıkmış Bir Arı Kolonisi

Kışlatmadan Çıkan 9 çerçevelik Kolonimizin Varoa ve Vitamin Eksikleri giderilmiş ,Sağlık Bir Kolonidir.Bu Şekilde Olan arılığımızın içerisinde Müşterinin Bütçesine Göre ve İstekleri doğrultusunda Paket Arı Olarak Hazırlanılır ve Türkiyenin Dört Bir Yanına sevk edilir.

Paket Arılarımız Sağlıklı,uysal ve Yüksek verimli Arı ırkından  Üretilmektedir.

paket arı

Paket Arı Dağıtımlarımız Spariş Sıralamasına Göre NİSAN ın ilk haftası Dağıtılmaktadır,Arılarınızın Erkenden Elinize Geçmesini İstiyorsanız Web sitemizden Spariş Formunu Doldurup Ödemelerinizi Yapmanız Gerekmektedir. Veya İrtibat Numaralarımızdan Bizimle Direk İrtibata Geçip Bilgi Sahibi Olabilirsiniz.

 

 

 

Related posts

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir