paket arı

Paket Arı Satışı 2019

2019 Paket Arı Satşı

Paket arılar,Kıştan zayıf çıkan Arılarınızı güçlendirmek ve Yeni arı kolonileri Oluşturmak için Türkiyenin Farklı Bölgelerindeki arılıklarımızda Üretilip ,5 çıta ,7 Çıta ve 9 Çıta, arılı, Ballı ve  Polenli Olarak Satışa Çıkartılır.

paket arı

Çıta Ölçülerimiz 24 cm-47.5 cm Dir ,Karadeniz Bölgesindeki Çıta Ebatları farklı Olduğu için,o bölgedeki arıcılarımızın Çıta ebatlarını bize bildirmeleri gerekmektedir.Her Yıl Türkiye geneline dağıtmış Olduğumuz Paket arı sayılarımız 5000 ile 7000 arası değişmektedir.2019 Yılı İtibarı ile Bu sayının Daha fazlasını umut  ediyoruz,

Yaygın Olarak Tercih edilen Paket arılar 5 ve 7 çercevelik arılardır,Kolonilerin daha  hızlı ve verimli olması  açısından  Bir önceki yılın sonbahar ayında,ana arıları değiştirilmiş olur,Paket arılarımızın İçerisinde Birer adet ana arı mevcuttur.

paket arı

Zayıf  Kolonilerinize Takviye amaçlı almış olduğunuz, Paket arıları Dağıtırken,Ana Arının ,Diğer koloniye Geçişini Engellemelisiniz,Aksi taktırde Arı içerisinde  Ana Arı https://www.ceylanaricilik.com/ari-satisi ölümü ve arı ölümü ile  Sonuçlanacaktır,Her Kolonide Birer Adet  Ana Arı Bulunur.

İlk teslimatlarımız Nisan Ayı İçerisinde  Olacaktır,Hava Şartlarının Uygun olması durumunda, Bu Tarih Mart Ayının Son haftasına Alınabilir,Spariş ve Dağıtımlarımız ,Müşterimizin Sapiş Sıralamasına göre ve Bölgelere Göre Olacaktır.Bunun için Sparişlerinizin Ocak, Subat, Mart ve En geç Nisan Ayında vermelisiniz.Doğu Bölgesinde Arıcılık yapan Arıcılarımız için Mayıs Ayı içerisinde Bir sevkıyatımız daha Olacaktır.

bal

Tunceli ,Erzurum, Kars ,Ardahan Bitlis ve Gümüşhane Bölgesinde  Arıcılarımızın Nisan Ayı İçersinde,Hava Koşullarının ve Gece sıcaklıgının  en az 12 Derece Olmalarını Beklemelerini Rica Ediyorum,Paket arılarımız Deniz seviyesindeki Bölgeler de yetiştirildiği için Yavru  sahasını Geniş açmış olur ,Bulunduğunuz Bölgedeki Hava koşulları Soguk Olursa Arınıza Hastalık Kaptırabilirsiniz,O  Bakımdan Spariş verdiğiniz Arılarınızın Ekibimizce  Onaylamasını Beklemenizi Rica Ediyorum.

Marangoz Atölyesinde  Paket arılar  için Yaptırdığımız Kovan Standartındakı Ahşap Paketlerimizin  , 4 cm 15 cm Uzunluğunda Karşılıklı Havalandırma Deliği Bulunmaktadır.

Paket arıcılık fiyatları için sitemizin ana sayfasında güncel fiyatları bulabilirsiniz  www.ceylanaricilik.com

Related posts

8 thoughts on “Paket Arı Satışı 2019

  1. Merhabalar,
    Sakarya Taraklı bölgesinde Rakım yakl. 600-700 metre de cevizliğimde, ormanla bitişik arazimde arıcılık yapmak istiyorum. Hangi ırk arı almalıyım? Yardımınız için teşekkürler.
    Saygılarımla,
    Cahit Doğan

  2. Merhaba bir koloni karniol paket arı almak istiyorum.antalyaya

  3. Merhaba , birkaç kovan arım var maalesef çok hırçınlar daha sakin daha keyifli çalışabileceğim bir ana arıyla değiştirmek istiyorum . Evimiz denize on km yüksekliği 100 metre yoktur. Orman içerisinde portakal bahçeleri mevcut sizce sakin hangi irkı tercih etmeliyim

    • Sayın Orhan bey,Potakal bahçeleri mevcutsa,muhtemelen akdeniz bölgesinde ikamet ediyorsunuz,sakin olan arı ırkları karniyol ve italyan ırkı arılardır,sizin bölge içinde uyumlu bir ırktır,Bunları tavsiye ederim size.

  4. Paket ari almak istiyorum,en gec nezamana kadar paket ari sparisi vermem gerekiyor,erzurum bolgesine hangi ari irkini tavsiye edersiniz

    • Sayın AbdulNasır bey ,dağıtımlarımız spariş önceliğine göre olacaktır,Nisanın İlk haftası ,Erzurum bölgesine kafkas posof,Anadolu ve Karniyol ırkı Paket Arılar tercihimizdir.

  5. Paket arı nasıl oluyor ben ticari amaçlı arı almak istiyorum,amatör olarak arıcılık yapmaktayım,Paket arılar hakkında bilgi verirseniz,50 adet paket arı sparişi vermek istiyorum,Yazılarınız oldukça yararlı şimdiden teşekkür ederim.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir